Κλέων Γρηγοριάδης για ΜΑΤ: «Επιτέθηκαν σεξιστικά και χυδαιότατα στην ανήλικη κόρη μου»

Κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό ο βουλευτής του ΜέΡΑ25

Μία πρωτοφανή είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός και νυν βουλευτής, Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο πολιτικός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» και μίλησε για την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η κόρη του από άνδρες των ΜΑΤ, την ώρα που περνούσε από τα Εξάρχεια.

«Η κόρη μου πριν από δύο εβδομάδες πέρναγε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα -και όπως ο πρωθυπουργός έχει εγγυηθεί ότι θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες από δω και πέρα που κυβερνά αυτή η κυβέρνηση- και δέχτηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη» ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης, συνεχίζοντας:

«Η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της. Άνδρας των ΜΑΤ, από κλούβα, της είπε “αν ξανάρθει από δω θα σου ξεσκίσω τη μου…”»

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 έχει ήδη προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία του συμβάντος, ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, του απάντησε:

«Εάν η καταγγελία είναι επίσημη και εφόσον είναι επώνυμη, θα πρέπει να διενεργηθεί αντίστοιχη έρευνα, για να δούμε ποιος το είπε αυτό. Κανένας δεν είναι σύμφωνος με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τις καταδικάζουμε».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις