Κων. Ιακώβου: “Δεν αρκεί μόνο η εκλογή, τα λόγια να γίνουν πράξη”

Τι αναφέρει σε δήλωσή του

Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τον ψήφισαν και τον στήριξαν δίνει ο Κωνσταντίνο Ιακώβου. Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Ορφανού στέλνει το μήνυμα για την επόμενη μέρα που περιλαμβάνει δουλειά και λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν, οι κάλπες έκλεισαν, η προσπάθεια και ο ζήλος για την αναδόμηση της Θεσσαλονίκης μας συνεχίζεται αδιάκοπα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους και όλους όσοι με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν να συμβάλλω στη βελτίωση της Θεσσαλονίκης μας.

Δεν αρκεί όμως η εκλογή ούτε και τα λόγια. Όλα θα αποτυπωθούν στην
πράξη από εδώ και πέρα. Ζούμε σε δύσκολες εποχές με την οικονομική κρίση να μας ταλανίζει εδώ και μια δεκαετία και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το μέλλον μας. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά, να έχουμε ιδέες και θέληση για να τις μεταδίδουμε. Να μη φοβόμαστε να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε.

Γι’ αυτό σε πρώτο επίπεδο, προσωπικός μου στόχος ως εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι να καταφέρω να δώσω λύση στα βασικότερα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, εγώ και οι συνδημότες μου. Μέσω λοιπόν του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα είμαι εδώ, να παλέψω, να πρωτοστατήσω, να ενώσω, προωθώντας τα αιτήματα, τις ιδέες, την καινοτομία για να αναδειχθεί επιτέλους η Θεσσαλονίκη μας σε πρωταγωνίστρια. Για να της δοθεί η προσοχή που της αρμόζει!!

Για μία ακόμη φορά λοιπόν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε με την ψήφο σας και θα ήθελα να ενημερώσω ότι είμαι στη διάθεσή σας για να ακούσω τις προτάσεις και τις ιδέες σας για ένα καλύτερο αύριο για τη Θεσσαλονίκη μας!!”.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις