Κωνσταντίνος Ζέρβας: Υποσχόμαστε μόνο λύση στα προβλήματα

Ενωτικός στην πρώτη του ομιλία του ως νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Την πρώτη ομιλία του ως νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έκανε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας ανέβηκε στο βήμα χειροκροτούμενος από τους υπόλοιπους δημοτικούς σύμβουλος, στέλνοντας μήνυμα ενότητας ενόψει της επόμενης μέρας.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης προανήγγειλε βελτίωση και της εικόνας του δημοτικού συμβουλίου με συνθέσεις και συναινέσεις καθώς και συντομότερες και πιο ουσιαστικές συνεδριάσεις.

Όπως είπε αρκετά «από τα σωρευμένα προβλήματα της πόλης μπορούν να λυθούν αν εργαστούμε πιο σκληρά, ομαδικότερα, με καταμερισμό έργου και ανάληψη ευθύνης. Αν έχουμε ένα κοινό όραμα που να μας εμπνέει».

«Στερήσαμε στην καθημερινότητα. Αυτή είναι η δική μου προτεραιότητα. Το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος οφείλει να ακούει την πόλη και τους δημότες. Η πόλη πρέπει να πάει μπροστά και να γίνει καλύτερη σε όλα και για όλους» ανέφερε ακόμα ο κ . Ζέρβας.

«Υποσχόμαστε μόνο λύση στα προβλήματα και η πόλη να συμμετέχει» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του και κατεβαίνοντας από το βήμα ο κ. Ζέρβας χαιρέτισε τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

πηγή thestival.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις