Κρήτη: Σώος ο επιχειρηματίας Λεμπιδάκης

Ελεύθερος είναι έπειτα από έξι μήνες ομηρείας ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, ο 54χρονος επιχειρηματίας απελευθερώθηκε στις επτάμισι το πρωί της Δευτέρας όταν έγινε έφοδος σε αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στη γέφυρα Ζουρίδας 4 μόλις χλμ από το Ρέθυμνο. Εκεί εντοπίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεμένος πισθάγκωνα και μαζί του ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένας φύλακας, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο κρησφύγετο των απαγωγέων που  κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους απαγωγείς καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του , η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε αρκετό καιρό πού κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο η αστυνομία ερευνούσε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσής του.
Η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει επτά συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι επτά απαγωγείς έχουν καταγωγή από την Κρήτη.

Καλά στην υγεία του αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος ο Λεμπιδάκης
Σώος κατάφερε να βγει από την τρομερή περιπέτεια που πέρασε έξι μήνες τώρα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος ωστόσο είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας είναι στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου, όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του.

Δείτε επίσης:   Απεργία εργαζομένων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις