Κυπαρισσία: Προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Oλα οδηγούν σε οικογενειακή τραγωδία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, γερμανικής υπηκοότητας, που βρέθηκε νεκρός το πρωί, πυροβολημένος στο θώρακα, στο σπίτι του στο Στασιό Κυπαρισσίας, φέρεται να είχε νωρίτερα επιχειρήσει να σκοτώσει τη γυναίκα του, πυροβολώντας τη με το ίδιο όπλο στο μέτωπο, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο 78χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού και η 70χρονη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη μέσα στο σπίτι τους.

Στη συνέχεια, ο 78χρονος βγήκε έξω από το σπίτι, και θεωρώντας ότι ήταν νεκρή, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πυροβολήθηκε στο θώρακα. Η βαριά τραυματισμένη σύζυγός του διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Παναρκαδικό, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο τραυματισμός της στο κεφάλι κρίνεται πολύ σοβαρός.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν η αιτία που οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα να προβεί σε αυτή του την ενέργεια, όλα όμως συνηγορούν πως επρόκειτο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, που οδήγησε στο έγκλημα και στην αυτοκτονία.

Το ζευγάρι των Γερμανών διατηρούσε εδώ και αρκετά χρόνια εξοχικό σπίτι- όπου και εκτυλίχθηκε η τραγωδία- στο χωριό Στασιό, που απέχει 4 χλμ από την Κυπαρισσία. Η αστυνομική έρευνα αναμένεται να φωτίσει τις πτυχές της υπόθεσης αυτής.

Πηγή: messinialive.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις