Λαμία: Δέχθηκε επίθεση και πάλεψε για να σώσει την τσάντα της

Μέρα μεσημέρι

Μια νεαρή γυναίκα δέχτηκε επίθεση από νεαρό Ρομά ο οποίος προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία. Η κοπέλα πάλεψε για ένα λεπτό με τον επίδοξο ληστή και ευτυχώς κατάφερε να σώσει την τσάντα της, σύμφωνα με το lamiareport.gr .

Όπως λέει μια φίλη της, το πιο σοκαριστικό ήταν ότι κανείς από εκείνους που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν δεν ενδιαφέρθηκε για την κοπέλα. Ούτε καν να ρωτήσει αν είναι καλά. «το σοκαριστικό όλων είναι η απάθεια του κόσμου…το έχω δει στην Αθήνα, αλλά πίστευα πως εδώ στην επαρχία κρατάμε λίγη ανθρωπιά ακόμη…», τονίζει στο LamiaReport.

Δείτε τι μας έγραψε ακόμη η φίλη της νεαρής γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση. «Φίλη μου, δέχτηκε επίθεση από νεαρό ρομά στη 1:30 το μεσημέρι έξω από τον Αγ Δημήτριο στην Λαμία. Προσπάθησε να της πάρει την τσάντα που είχε στον ώμο….για ένα λεπτό της ώρας την τραβούσε με μανία και ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Εκείνη την ώρα γινόταν κηδεία και είχε αρκετό κόσμο και μέσα και έξω … το πιο συγκλονιστικό απ όλα είναι πως κανείς συνάνθρωπος δεν προσπάθησε να την βοηθήσει….ούτε καν να την ρωτήσει αν είναι καλά….Γι αυτό πράγματι θλίβομαι περισσότερο…….»

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις