Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του μία ημέρα πριν το θάνατό του (ΦΩΤΟ)

Ολα όσα αποκάλυψε ο θείος του, Νίκος Παπανικολάου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκος Παπανικολάου.

Όπως τόνισε ο κ. Παπανικολάου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στα Λεχώνια Βόλου, το Σάββατο, μια ημέρα μετά τη συναυλία που έκανε την Παρασκευή.

Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε παράλληλα, πως μια ημέρα πριν τον θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του, που βρίσκεται στο παλαιό νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Ο τάφος του πατέρα του

«Μια μέρα μετά τη συναυλία ήρθε στο σπίτι κατά τις 3 το μεσημέρι. Μου είπε πως “άργησα λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνημείο του πατέρα μου”. Είναι ενταφιασμένος στο παλιό Νεκροταφείο του Βόλου. Πέθανε το 1969. Ο Λαυρέντης ήταν τότε 13 ετών. Ο μπαμπάς του ήταν 36. Με τον πατέρα του Λαυρέντη είμαστε πρώτα ξαδέρφια» είπε, μεταξύ άλλων, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Παράλληλα αποκάλυψε πως μεγάλωσε σχεδόν μαζί τους καθώς έμεινε ορφανός από μικρή ηλικία ενώ η μητέρα του έφτιαχνε από δέρμα διάφορα κοσμήματα και τα πουλούσε σε νησιά το καλοκαίρι πριν ανοίξει μαγαζί στην Πλάκα και μετακομίσουν στην Αθήνα.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις