Λεωφορεία του ΟΑΣΘ φράκαραν από τα διπλοπαρκαρισμένα στην Νεάπολη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δύσκολη η καθημερινότητα των οδηγών του Οργανισμού

Σε καθημερινό αγώνα για να ολοκληρώσουν χωρίς προβλήματα κι εντός χρονοδιαγράμματος τα δρομολόγιά τους επιδίδονται οι οδηγοί των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα τόσο σε κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης, όσο και σε δρόμους περιφερειακών δήμων είναι έντονο, ειδικά τις ώρες αιχμής. Ετσι, πολύ συχνό είναι το φαινόμενο ενός λεωφορείου να «κολλάει», με συνέπεια να υπάρχει καθυστέρηση δρομολογίων, ο κόσμος, τόσο αυτός εντός του οχήματος όσο και αυτοί που βρίσκονται στις στάσεις, να παραπονείται, ενώ φρακάρει και ο δρόμος, με τους οδηγούς των υπολοίπων οχημάτων να είναι «θύματα» αυτής της κατάστασης.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που κατέγραψε σήμερα το απόγευμα η κάμερα του Life-Events.gr στην Νεάπολη και συγκεκριμένα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη. Εξαιτίας δύο διπλοπαρκαρισμένων ΙΧ, το λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέμεινε καθηλωμένο για 20 λεπτά. Στην ουρά που δημιουργήθηκε βρέθηκαν κι αλλά δύο λεωφορεία. Εν τέλει, μετά από πολλές μανούβρες κι αφού χρειάστηκε ένας πολίτης να βοηθήσει, μαζεύοντας τον καθρέφτη του μεγάλου οχήματος για να μη βρει σε δέντρο, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Ομως, η ταλαιπωρία του κόσμου και των οδηγών δύσκολα θα ξεχαστεί… Μια τυπική καθημερινή ημέρα στους δρόμους…

Δείτε επίσης:   Απεργία σήμερα στα μουσεία

Σχετικές δημοσιεύσεις