Μεταφορά πυραύλων και οχημάτων για τη γιορτή του Πυροβολικού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στο ναό της Αγίας Βαρβάρας στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Την προσεχή Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου τιμάται η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας. Παράλληλα, την ημέρα αυτή γιορτάζει και το Σώμα του Πυροβολικού.

Η διπλή αυτή γιορτή θα τμηθεί λαμπρώς στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης. Από σήμερα άρχισαν οι προετοιμασίες με τη μεταφορά στον περίβολο του ναού πυραύλων και οχημάτων του Πυροβολικού.

Οι εικόνες του Life-Events.gr από την προετοιμασία έξω από τον Ιερό Ναό…

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία ως ρεπόρτερ στο αθλητικό ρεπορτάζ. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον αθλητικό Τύπο και στο ραδιόφωνο ενώ συνεργάστηκε με πολιτικές, πανελλήνιας εμβέλειας και ομογενειακές εφημερίδες. Οπως άλλωστε το επιτάσσει η εποχή, μεταπήδησε στον ηλεκτρονικό Τύπο, τον οποίο υπηρετεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων (ελεύθερο ρεπορτάζ, κοινωνικό, εκκλησιαστικό, πολιτικό κτλ). Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις