Νέα άδεια στον Κουφοντίνα, σταματάει την απεργία πείνας

Η πρώτη του αντίδραση μέσα από το νοσοκομείο της Νίκαιας

Την τρίτη 48ωρη άδεια, μόλις ανακτήσει τις δυνάμεις του, θα πάρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Η νέα άδεια, εγκρίθηκε αργά το απόγευμα από το συμβούλιο της φυλακής, ενώ ο Κουφοντίνας είχε ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 30 Μαΐου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας. Τις τελευταίες δύο ημέρες σύμφωνα με τους γιατρούς η υγεία του  ήταν σε οριακή κατάσταση.

Η απόφαση του Συμβουλίου ήταν ομόφωνη ενώ σημειώνεται πως συμμετείχε εισαγγελέας που ορίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Η άδεια χορηγείται στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πλέον θα σταματήσει την απεργία πείνας, με τον όρο της εμφάνισης μία φορά την ημέρα στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Τα πρώτα του λόγια
Στο blogspot που διατηρει και μέσω ανάρτησης του γιου του Έκτορα Κουφοντίνα, ο βασικός πρωταγωνιστής της οργάνωσης 17 Νοέμβρη στέλνει το δικό του μήνυμα του!
Ειδικότερα, αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους. Στους συντρόφους, τους φίλους, τους προοδευτικούς ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν. Σήμερα νίκησε η Αλληλεγγύη. Και ο Κοινός Αγώνας, η αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για τις μικρές και τις μεγάλες νίκες.
Δημήτρης Κουφοντίνας
Γενικό Κρατικό Νίκαιας».

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις