Νέες συλλήψεις για παράνομους διακινητές μεταναστών (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκαν σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και Ροδόπη

Τέσσερις αλλοδαποί διακινητές συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Ορεστιάδας και Ροδόπης.

Οι περιπτώσεις διακίνησης ήταν τρεις διαφορετικές, με τους συλληφθέντες να είναι 45, 32, 21 και 21 ετών.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Επαρχιακή Οδό Δαδιάς – Γιαννούλη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν τον 21χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη, το πρωί στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι όπως προέκυψε προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον διακινητή να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ενώ σε κοντινή απόσταση παρακείμενης οδού, εντόπισαν 4 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως προέκυψε, ο 21χρονος είχε αποβιβάσει λίγο πριν τον έλεγχο.

Χρηματικό ποσό αλλά και τα παρακάτω οχήματα κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας της αστυνομίας:

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Σαπών.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις