Νίκη Τζιτζικώστα στις εκλογές της Ενωσης Περιφερειαρχών Ελλάδος

tzitzikostas

Με μεγάλη διαφορά

Ευρεία νίκη σημείωσε η παράταξη “Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες” που ηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας στις εκλογές της Ενωσης Περειαρχών Ελλάδος.

Η παράταξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κέρδισε τις 8 από τις 12 έδρες.

Δεύτερη δύναμη είναι η παράταξη “Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση” που κέρδισε 2 έδρες και από μία πήραν η “Ριζοσπατική Περιφερειακή Πρωτοβουλία” και η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Οι υπόλοιπες 13 έδρες του 25μελούς συμβουλίου καταλαμβάνονται από τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες της χώρας.

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις