Ο καιρός τρελάθηκε στην περιοχή της Εσσης στη Γερμανία (ΦΩΤΟ)

Ανεμοι, βροχοπτώσεις και χιόνι δημιούργησαν χάος σε ώρα αιχμής

Από την Κυριακή, η περιοχή της Εσσης στη Γερμανία πλήττεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σφοδροί άνεμοι, έντονες καταιγίδες και σήμερα και χιονόπτωση δημιουργούν άπειρα προβλήματα.

Φωτό Strieder

Τρένα καθηλώθηκαν από τους ανέμους, είτε καθυστερούν, μάλιστα ένα με 400 επιβάτες, οι οποίοι και καρδιοχτύπησαν, εκκενώθηκε, στέγες «ξηλώθηκαν» και δέντρα έπεσαν και έκλεισαν κεντρικούς δρόμους. Οι οδηγοί χρειάστηκε και χρειάζεται να έχουν μεγάλη υπομονή και προσοχή, πτήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ακυρώθηκαν ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε αμέτρητες κλήσεις. Οι υπηρεσίες σε όλη την Εσση βρίσκονται σε επιφυλακή ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Φωτό wiesbaden112.de

Η Γερμανική Υπηρεσία Καιρού (DWD) είχε εκδώσει την Κυριακή προειδοποίηση καταιγίδας για όλη την Έσση. Σήμερα ήρθε και το χιόνι, κάποια σχολεία παρέμειναν κλειστά ενώ οι δρόμοι έχουν ολισθηρότητα και απαιτείται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.

Φωτό Michael Seeboth (hr)

Η Αστυνομία σε ανάρτησή της στο twitter τονίζει σε όλο τον κόσμο πως πρέπει να οδηγεί προσεκτικά.

Δείτε επίσης:   Γερμανία: Γιατί «φακελώνονται» οι επιβάτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Το απόγευμα της Δευτέρας τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κοπάσουν ενώ τη νύχτα της Τρίτης θα υπάρχουν τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις. Οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ 3 και 8 βαθμών.

Φωτό Polizei Osthessen
Φωτό osthessen-news.de

Πηγή: hessenschau.de
Κεντρική φωτό Michael Seeboth (hr)

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις