Ο Νίκος Παπάζογλου για πάντα στις καρδιές μας- Φίλοι και συγγενείς στο μουσικό μνημόσυνο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση κι ένα μουσικό ταξίδι

Επτά χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Νίκος Παπάζογλου έφυγε από κοντά μας. Μπορεί να λείπει με τη φυσική του παρουσία, όμως θα βρίσκεται για πάντα στις ψυχές και στις καρδιές μας. Τα τραγούδια του θα μείνουν για πάντα ζωντανά στο διάβα του χρόνου για πολλές πολλές γεννεές.

Επτά χρόνια μετά το χαμό του, η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερη, καθώς έγινε η εκταφή του. Ετσι, το μουσικό μνημόσυνο στο ουζερί Μπαζαγιάζι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν ξεχωριστό. Εκεί ήταν η αδελφή του Νίκου Παπάζογλου, Γεωργία, που μοιράστηκε ιστορίες και σκέψεις για τον Θεσσαλονικιό που ποτέ δεν άφησε την αγαπημένη του πόλη, αλλά και την αγαπημένη του γειτονιά στην Κάτω Τούμπα. Στο σημερινό κάλεσμα, που πραγματοιήθηκε για πέμπτη χρονιά, το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και θαυμαστές του ξεχωριστού καλλιτέχνη, που άλλοι τον αγάπησαν από τα τραγούδια του, και άλλοι τον λάτρεψαν και ως άνθρωπο, καθώς είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Δείτε επίσης:   Φωτιά σούπερ μάρκετ στο Πευκοχώρι

Η εκδήλωση άρχισε νωρίς το μεσημέρι και θα κρατήσει ως αργά το βράδυ, με τα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου ως συντροφιά.

Το Life-Events.gr σας μεταφέρει την εικόνα από την ξεχωριστή αυτή στιγμή, ενώ στο βίντεο μιλά ο ιδιοκτήτης του ουζερί Μπαζαγιάζι, Χαρίλαος Μόσχου, που αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Νίκου Παπάζογλου. Παράλληλα κάλεσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, να προχωρήσει τις διαδικασίες και το ετήσιο αυτό κάλεσμα να γίνεται πλέον στο πάρκο που έλαβε το όνομα του καλλιτέχνη, στην Κάτω Τούμπα, ένα μέρος στο οποίο ακόμη περισσότερος κόσμος θα μπορεί να τον τιμά.

Σχετικές δημοσιεύσεις