“Ο Σουμάχερ έχει συνείδηση – Γνωρίζει τι έχει συμβεί”

Τι αναφέρουν νέες πληροφορίες για τον Γερμανό πιλότο της F1

Θετικά φαίνεται να εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές έχει τη συνείδησή του.

Ο 50χρονος πιλότος, έξι χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, διακομίστηκε πριν από μερικές μέρες σε νοσοκομείου του Παρισιού για να υποβληθεί σε μυστική θεραπεία.

Ο Σουμάχερ υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία, κάτω από άκρα μυστικότητα, ώστε να ενισχύσει τις πιθανότητες να μπορέσει κάποια στιγμή να επανέλθει.

Παρόλα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγεία του. Σύμφωνα με την «Le Parisien», που επικαλείται σχόλιο εργαζόμενης της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou», ο Σουμάχερ έχει τη συνείδησή του.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό αποκάλυψε η νεαρή εργαζόμενη της στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της. «Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν… «σφραγιστεί», προκειμένου να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις