Οδηγός του ΟΑΣΘ παράτησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου – Η αντίδραση του Οργανισμού

Aπίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί με πρωταγωνιστή οδηγό του ΟΑΣΘ της γραμμής 81 Β.

Οπως αναφέρει το seleo.gr, «οδηγός του ΟΑΣΘ που εκτελούσε το δρομολόγιο 81 Β, έτρωγε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Μια γυναίκα επιβάτης, του έκανε παρατήρηση (επειδή έτρωγε την ώρα δηλαδή που βρίσκονταν στο τιμόνι) με αποτέλεσμα, οδηγός και επιβάτης να λογομαχήσουν.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης -που επέβαινε στο λεωφορείο εκείνη την ώρα- ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και θέλησε να χτυπήσει την γυναίκα που του έκανε παρατήρηση. Το αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν και οι  υπόλοιποι επιβάτες.

Οπως ισχυρίστηκε, ο αναγνώστης, ο οδηγός τους έβρισε και παράτησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου, πάνω στην Εθνική Οδό, απένταντι από σούπερ μάρκετ στα Διαβατά και έφυγε. Να σημειωθεί πως, ο οδηγός δεν φορούσε τα ρούχα της υπηρεσίας, αλλά φόρμες.

Οι επιβάτες χρειάστηκε να περπατήσουν 1χλμ για να φτάσουν στην επόμενη στάση και να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο. Σύμφωνα με τον αναγνώστη του seleo, επιβάτες πήραν στον ΟΑΣΘ, για να ενημερώσουν για το περιστατικό. Το λεωφορείο μέχρι και τις 09.30 το πρωί ήταν παρατημένο στο σημείο που το άφησε ο οδηγός. Να σημειωθεί πως στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 70 άτομα».

Η απάντηση του ΟΑΣΘ
Το γεγονός δε θα περάσει απαρατήρητο από τον Οργανισμό που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικό στην γραμμή 81Β και ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε .
Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς .
Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πόλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκησης».

Δείτε επίσης:   Εργασίες συντήρησης στην οδό Ρυσίου- Ταγαράδων

Σχετικές δημοσιεύσεις