Οι εξελίξεις στην υγεία του Ακη Σακελλαρίου

Παραμένει στην εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός

Στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία» παραμένει ο Ακης Σακελλαρίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή με σοβαρή πνευμονία, που οφείλεται στο βακτήριο της λεγεωνέλλας, το οποίο προκαλεί τη νόσο των Λεγεωνάριων (ή αλλιώς λεγεωνέλλωση).

Από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του, φίλοι, συνάδελφοι και ο απλός κόσμος έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στον ηθοποιό που δίνει μία δύσκολη μάχη.

Οσον αφορά τα τελευταία νέα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, «Alpha παντού», είναι ευχάριστα, καθώς δείχνει να αντιδρά θετικά στη θεραπεία.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Βίκυ Χαντζή ανέφερε στην εκπομπή: «Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του, νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Όπως μάθαμε, προσβλήθηκε από το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο των λεγεωναρίων και λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα στο οποίο ευτυχώς, μας είπαν από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, αντιδρά πολύ θετικά. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας σύντομα να επανέλθει, να επιστρέψει στους οικείους του και να γυρίσει υγιής και δυνατός».

Σχετικές δημοσιεύσεις