Πιάστηκαν στα χέρια αθλητικογράφοι στην ΕΡΤ

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Θερμό επεισόδιο μεταξύ αθλητικογράφων έλαβε χώρα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Οι πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως μία συζήτηση μεταξύ συναδέλφων ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια και μετατράπηκε σε άγριο καυγά.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, και τον χτύπησε.

Στην ΕΡΤ έφτασε ασθενοφόρο αλλά και περιπολικό, χωρίς να αποκλείεται και υποβολή μηνύσεων στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις