Πορείες διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

 

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν το πρωί στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά:
Τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων σχολείων της Θέρμης έχουν προγραμματίσει διαμαρτυρία σήμερα, Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων (07.45) έξω από το 2ο ΓΕΛ Μίκρας, ενώ δεν αποκλείουν κινητοποιήσεις και στην Περιφέρεια, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους.

Από φέτος οι περίπου 120 μαθητές, όπως υποστηρίζουν, επιβιβάζονται σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, στα υπάρχοντα δρομολόγια και ωράρια, με αποτέλεσμα να χάνουν ώρες μαθημάτων, ακόμη και να μετακινούνται πεζοί σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά τους, γράφει το seleo.gr.

Συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο του δήμου Θερμαϊκού θα πραγματοποιήσουν σήμερα,  στις 9.00 το πρωί εργαζόμενοι των ΟΤΑ στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη ανάθεση της υπηρεσίας καθαριότητας σε ιδιώτη. Η ΠΟΕ – ΟΤΑ προκήρυξε στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δείτε επίσης:   Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι σήμερα Πέμπτη

Στις 09:00 το πρωί μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι Εθνικιστικοί και Πατριωτικοί Σύλλογοι σε παράσταση αλληλεγγύης απέναντι στα άτομα που εκδικάζονται για πράξεις που έλαβαν χώρα το 2013 στις Κιγιές Αγίου Όρους
Στις 10.00 το πρωί θα συγκεντρωθούν οι συνταξιούχοι μπροστά από το ΙΚΑ Αριστοτέλους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να μοιράσουν έντυπο υλικό στους περαστικούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις