Προφυλακίστηκε ο ένας κατηγορούμενος για την επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ

Οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών

Ενας εκ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Διαβατών.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την επίθεση στον Νάσο Κωνσταντίνου στις 27 Απριλίου του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας, μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους. Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και εμφάνιση ΑΤ κάθε φορά που παίζει η ομάδα τους. Στον ένα από τους δύο απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Οσο για τον τέταρτο κατηγορούμενο της υπόθεσης, ο οποίος παραδόθηκε χθες στις αρχές, ζήτησε και πήρε μερικές μέρες προθεσμία για την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάσος Κωνσταντινίδης διέσχιζε την οδό Αγίου Δημητρίου φορώντας διακριτικά της ομάδας του, μετά την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, όταν και δέχθηκε επίθεση από αγνώστους .

Δείτε επίσης:   Υποχρεωτική αργία η 26η Οκτωβρίου για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Στην προσπάθειά του να αποφύγει την επίθεση,  πετάχτηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο Ι.Χ και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχετικές δημοσιεύσεις