Σέρρες: Οδηγός του δήμου υπέστη ανακοπή εν ώρα εργασίας

Θλίψη για τον 63χρονο που έφυγε από τη ζωή

Τη ζωή του έχασε σήμερα το πρωί ένας 63χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Σερρών, οδηγός φορτηγού κατά τη διάρκεια εργασίας του.

Ο δημοτικός υπάλληλος υπέστη ανακοπή καρδιάς τη στιγμή που οδηγούσε το φορτηγό στον παράδρομο της Περιφερειακής Οδού των Σερρών με αποτέλεσμα το φορτηγό να πέσει σε τοιχίο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών ειδοποιήθηκε από συνάδερφο του αδικοχαμένου άνδρα  και στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα με επτά άντρες βοηθώντας το έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ, βγάζοντας τον άνθρωπο από το φορτηγό έτσι ώστε να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού ο οδηγός δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο αιφνίδιος θάνατος του δημοτικού υπαλλήλου σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους του με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Σερρών Μιλτιάδη Πανάγο να εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος, λέγοντας πως επρόκειτο για έναν εξαίρετο συνάδερφο και καλό φίλο.

Πηγή: epiloges.tv

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις