Σοκ: Δεν την έπιασε η αναισθησία και ένιωσε όλη την εγχείρησή της

Σκηνή βγαλμένη από θρίλερ

Τον εφιάλτη της ζωής της βίωσε μία 30χρονη στην Αγγλία κατά την διάρκεια της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο του Γέοβιλ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της υπόθεσης, η οποία έχει πάρει τη νομική οδό πλέον, η επέμβαση έγινε το 2018 και στην γυναίκα δεν χορηγήθηκε πλήρη αναισθητικό.

Αυτό όμως δεν την έπιασε, με αποτέλεσμα να νιώθει κάθε κίνηση που γινόταν από τους γιατρούς.

Φώναζε για βοήθεια προκειμένου να αντιληφθούν οι γύρω της, τι συνέβαινε, όμως η μάσκα οξυγόνου που είχε στο στόμα της και η κουρτίνα που έκρυβε το πάνω μέρος του σώματός της, δεν το επέτρεπαν.

Έτσι, έζησε όλη την επέμβαση από την αρχή μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα πλέον να ταλαιπωρείται από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που δεν τις επιτρέπουν να κοιμηθεί και να νιώθει άνετα κοντά σε γιατρούς.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, μιλώντας για την υπόθεση, είπε: «Φαίνεται πως υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των γιατρών για αυτό και της χορηγήθηκε διαφορετικό αναισθητικό από ότι συνήθως. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστη, αλλά επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση της υπόθεσης, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω».

Πηγή: gazzetta.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις