Στο νοσοκομείο 18χρονη έγκυος – Παλεύουν να τη σώσουν οι γιατροί

Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή μία 18χρονη έγκυο από την περιοχή της Πηνείας δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί πήραν το παιδί που είναι σε καλή κατάσταση και πλέον κάνουν ότι είναι δυνατόν για να σώσουν και τη νεαρή μητέρα…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 18χρονη βρισκόταν στην 36η εβδομάδα κύησης όταν επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη το γυναικολογικό ιατρείο του Γ.Ν. Αμαλιάδας.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε πως παρουσιάζει συμπτώματα προεκλαμψίας και την παρέπεμψε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου άμεσα.

Όπως αναφέρεται στο lialive.gr, όμως, η κοπέλα με την οικογένειά της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στο Ρίο και επέστρεψε σπίτι της. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η κατάσταση της εγκύου επιδεινώθηκε και λιπόθυμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου όπου και νοσηλεύεται.

Οι γιατροί δίνουν από την πρώτη στιγμή μάχη για τη ζωή της 18χρονης. Με καισαρική τομή και εφόσον δεν υπήρχαν σε αυτή την περίπτωση επιπλοκές, “πήραν” το βρέφος και το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τη μητέρα, είναι υγιέστατο και νοσηλεύεται στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου.

Η 18χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση και υπό καταστολή.

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τη νεαρή γυναίκα και οι προσευχές όλων μας τη συνοδεύουν για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια και να χαρεί στην αγκαλιά της το μωράκι που έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες…

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις