Σύλληψη ατόμων για αρπαγή και βιασμό ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ήδη δικογραφία

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών λόγω ασέλγειας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο άνδρες από το Πακιστάν, 24 και 28 ετών, κατηγορούνται για πορνογραφία και βιασμό ομοεθνή τους, ενώ, παράλληλα, υπάρχουν κατηγορίες και για αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, σε βαθμό κακουργήματος.

Το 17χρονο θύμα κατήγγειλε τους δύο άνδρες στις 2 Νοεμβρίου, ισχυριζόμενος ότι οι δράστες τον οδήγησαν σε μαγαζί της Μενεμένης όπου εργαζόταν ο 24χρονος και με τη χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενή του, προκειμένου εκείνος να καταβάλλει χρηματικό ποσό προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, οι δύο άνδρες τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του βιντεοσκοπώντας τον, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσουν το βίντεο σε περίπτωση που εκείνος αποκαλύψει το περιστατικό.

Στη συνέχεια, οι δράστες τον μετέφεραν σε οικία στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του για μία ημέρα, απελευθερώνοντας τον την αφού έλαβαν το χρηματικό ποσό από συγγενή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες χθες, ερευνώντας το κινητό του 24χρονου όπου υπήρχε το πορνογραφικό υλικό του 24χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις