Συνάντηση Δημάρχου Παύλου Μελά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Συζήτηση για τα θέματα του Δήμου

Τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ζαγοράκη, Αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004, κορυφαία στιγμή του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού, συνάντησε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία από την περιφερειακή πολιτική και τις χρηματοδοτικές δυνατότητες για τους Δήμους που είναι στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων.

Αθλητισμός – Πολιτισμός, αλλά και Κοινωνική Αλληλεγγύη, βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης που διήρκεσε μία περίπου ώρα και δόθηκε η ευκαιρία στο Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη να ενημερώσει τον αγαπημένο των φίλων του ποδοσφαίρου ΄΄κάπτεν΄΄ και ΄΄Πρόεδρο΄΄ Θοδωρή Ζαγοράκη, για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο και την απόδοσή του στους πολίτες.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Ιωσήφ (Άκης) Αράπογλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας &; Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στάθης Σαββίδης και ο Πρόεδρος του ΓΣ Ηλιούπολης Ηλίας (Λάκης) Παπαδόπουλος.

Οι δύο τελευταίοι είναι προσωπικοί φίλοι του ευρωβουλευτή από τις πρώτες μέρες της εγκατάστασής του στη Θεσσαλονίκη (1992) και τη μεταγραφή του από την Καβάλα στον ΠΑΟΚ όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο του και διετέλεσε Πρόεδρος, αναλαμβάνοντας τα ηνία το 2007, σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.

Σχετικές δημοσιεύσεις