Συνάντηση με τους γονείς της 8χρονης Αλεξίας ζητά ο 54χρονος

Συγγνώμη ζητά ο 54χρονος

Σοκαρισμένος και συντετριμμένος δηλώνει ο 54χρονος άνδρας που έριξε τον άσκοπο πυροβολισμό το Πάσχα, τραυματίζοντας με μία από τις σφαίρες του την 8χρονη Αλεξία, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα και με τον συνήγορο του, ο άνδρας ζητά συγνώμη από την οικογένεια του κοριτσιού και θέλησε, μαζί με την οικογένεια του, να συναντήσει τους γονείς της Αλεξίας, η οποία δίνει μάχη για την ζωή της, διασωληνωμένη και σε βαθιά καταστολή, στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 54χρονος, με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα Θήβας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των γονέων της 8χρονης Αλεξίας στο άκουσμα της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό.

«Απαράδεκτη η απόφαση. Ντρέπομαι. Δεν μας είχε πάρει ούτε τηλέφωνο.» δήλωσε ο πατέρας της μικρής.

Έκπληκτη η μητέρα του κοριτσιού δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση «Δεν το πιστεύω. Το θέμα είναι να γίνει καλά η Αλεξία μας».
Η μητέρα της Αλεξίας περιμένει καρτερικά να βελτιωθεί η κατάσταση του παιδιού. “Μας λένε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Υπομονή. Τι άλλο να κάνουμε. Περιμένουμε”.

Αισιόδοξος, ο πατέρας της μικρής εναποθέτει τις ελπίδες του στον Θεό: «Το παιδί θα γίνει καλά. Πιστεύουμε στο Θεό. Μακάρι να γίνει καλά το παιδί και να βγούμε να σας το πούμε ότι έγινε καλά. Στα χέρια του Θεού είναι το παιδί. Μόνο ο Θεός…. Κανένας άλλος.»

Πριν την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος, ο πατέρας της μικρής είχε εκφράσει την επιθυμία του φυλακιστεί ο άνδρας που τραυμάτισε το παιδί του, καθώς όπως δήλωσε τον εξοργίζει το γεγονός πως δεν παραδόθηκε μετά το συμβάν, αλλά έκρυψε το όπλο «Φυλακή πρέπει να μπει… είναι να γλιτώσει με αυτό που μας έκανε; Για πείτε μου εσείς; Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό 600 μέτρα και να έρθει σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν… Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου.

Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε, έβαλε το πιστόλι να το κρύψουν. Για αυτό να πάει για κακούργημα. Ο Θεός ας τον κρίνει. Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

πηγή ant1news.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις