Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν τον Θάνο Μικρούτσικο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

kideia mikroutsikos

Ο κόσμος συρρέει για να πει το τελευταίο «αντίο» – Παρών και ο Προκόπης Παυλόπουλος

Το τελευταίο αντίο στο Θάνο Μικρούτσικο λένε αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια, οι φίλοι του  και απλός κόσμος που ταξίδεψε με τα τραγούδια και τη μουσική του!

Η σορός του μεγάλου μουσικού έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί και σε λίγη ώρα θα τελεστεί η πολιτική κηδεία.

Πριν από λίγη ώρα, κατέφτασε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ πολλοί είναι οι άνθρωποι της μουσικής και των τεχνών που δίνουν το παρών.

Η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα είναι μουντή, ο καιρός βροχερός, ενώ όσοι βρίσκονται στο λαϊκό προσκύνημα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη πονούν βουβά!

Τους επικήδειους θα εκφωνήσουν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Αύριο (31/12) η σορός του θα  αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Πίσω από τη σορό του αγαπημένου τους έφτασαν πρώτοι η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο.

Μεταξύ των πρώτων στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκαν ο ανιψιός του Στέργιος Μικρούτσικος, γιος του Ανδρέα, ο Γιώργος Κιμούλης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που άφησε λουλούδια, το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και άλλοι. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην αίθουσα του Α’ Νεκροταφείου, συντετριμμένος και ο αδελφός του Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας [ GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς].

kideia mikroutsikos
kideia mikroutsikos
kideia mikroutsikos
kideia mikroutsikos
kideia mikroutsikos
kideia mikroutsikos
kideia mikroutsikos

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις