Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Νεάπολη…

Ο Δήμος Συκεών & Νεάπολης άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στο Ρολόι στη Νεάπολη, σε μία πραγματικά όμορφη εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα αναμφισβήτητα «έκλεψαν» το 9ο Νηπιαγωγείο, μαζί με τις δασκάλες του, Μαρία και Σοφία Παγωνίδου. Οι δύο νηπιαγωγοί, που είναι και αδελφές, μαζί με τους λιλιπούτειους μαθητές και μαθήτριές τους, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση με το μπρίο και το νάζι τους. Χόρεψαν και τραγούδησαν, «σκόρπισαν» χαμόγελα και θετική ενέργεια και κέρδισαν δικαίως το πιο δυνατό και ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι αδελφές Παγωνίδου, είναι γνωστές για το έργο και την προσφορά τους, την πραγματική αγάπη που έχουν στα παιδιά και το ζήλο που επιδεικνύουν στη δουλειά τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών υπό τη διδασκαλία της Μαρίας Κουβακλή, η Big Band του Δημοτικού Ωδείου και τμήματα μοντέρνου χορού και μπαλέτου από τη Σχολή Χορού του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Σχετικές δημοσιεύσεις