Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Μοναστηράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Απειλές κατά επιβατών 

Σκηνικό τρομοκράτησης έστησε σήμερα το μεσημέρι η Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας τάγμα εφόδου της στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, όπως καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας που περιγράφει στην «Εφ.Συν.» όσα είδε και τις απειλές που δέχτηκε από μέλη της ναζιστικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, γύρω στις 2 το μεσημέρι δεκάδες άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χ.Α. και κρατώντας στα χέρια κοντάρια και σημαίες, κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό και αφού πέταξαν τρικάκια, φώναζαν «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς», για τον 35χρονο που σκοτώθηκε στις Βουλιαράτες.

Το προκλητικό ναζιστικό σόου συνοδεύτηκε από απειλές κατά επιβατών που προσπάθησαν να απαθανατίσουν τα γεγονότα με τα κινητά τους.

«Σβήστο γιατί θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι»: με τη φράση αυτή ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις απειλές που δέχτηκε όταν προσπάθησε να καταγράψει τη σκηνή με το κινητό τηλέφωνο, προσθέτοντας ότι ανάλογη συμπεριφορά επέδειξαν οι χρυσαυγίτες και σε άλλους επιβάτες, τους οποίους δεν άφηναν ούτε να μαζέψουν τα τρικάκια από τους χώρους του ηλεκτρικού.

Πηγή: ef-syn.gr

Συντάκτης 

Από το 1993 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως ηλεκτρονικός του Router και έπειτα εργάστηκε στον τομέα τηλεόρασης στις ειδικότητες ηχοληψίας, εικονοληψίας και τεχνικός ραδιοζεύξεων στα Μ.Μ.Ε. όπως ΕΡΤ, STAR CHANNEL και για 12 χρόνια στον ALPHA. Από το 2013 μεταπηδά στο χώρο της ηλεκτρονικής ψηφιακής τηλεόρασης και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Είναι μάχιμος και πάντα μπροστά στα γεγονότα καταγράφοντας με την κάμερα του την είδηση όσο πιο επαγγελματικά γίνεται. Με λίγα λόγια ο άνθρωπος της πόλης και όχι μόνο. Ιδρυτικό μέλος της ΕΤΙΤΒΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις