Τερζής: “Με τον Αγγελο Αναστασιάδη σωθήκαμε από θαύμα”

Ο φίλος και συνεργάτης του Ελληνα προπονητή μιλά για το ατύχημα στη Χαλκιδική

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Άγγελος Αναστασιάδης κι ο στενός συνεργάτης του Απόστολος Τερζής.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί στο 55ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, πολύ κοντά στην Αρναία της Χαλκιδικής. Άγγελος Αναστασιάδης

Ο Απόστολος Τερζής, συνοδηγός στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός περιέγραψε στο newsit.gr τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. «Κινούμασταν με περίπου 60 χλμ και πηγαίναμε προς την Αρναία στη Χαλκιδική για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Κοσμά και αργότερα θα βρίσκαμε τα παιδιά του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή. Ήταν περίπου 11:30 το πρωί, είχε βρέξει λίγο πριν και κατέβαζε ακόμη νερό και λάσπη» ανέφερε.

«Μόλις στρίψαμε» συνέχισε, «γλίστρησε το αυτοκίνητο, πήγαινε μια από ‘δω, μια από ‘κει και πέσαμε σ’ έναν λάκκο γύρω στα τρία μέτρα. Βρήκε το αυτοκίνητο σε μια μεγάλη πέτρα, μετά σε ένα δέντρο από την πλευρά του συνοδηγού όπου βρισκόμουν εγώ, σηκώθηκε ψηλά, γύρισε στον αέρα και έπεσε με την οροφή προς τα κάτω μέσα στη χαράδρα».

«Το ότι σωθήκαμε» πρόσθεσε ο κ. Τερζής, «είναι θαύμα μεγάλο». «Η πόρτα η δική μου δεν άνοιγε. Ο Άγγελος προσπάθησε και άνοιξε τη δική του. Ευτυχώς είχαμε και οι δύο τις αισθήσεις μας και μιλούσαμε. Κατάφερε να βγει ο Άγγελος και με τράβηξε από τα πόδια για να βγω κι εγώ. Δεν έχουμε ούτε μια γρατζουνιά. Πήγα στον νοσοκομείο γιατί από τράνταγμα ένιωθα βαρύ τον αυχένα μου, αλλά δεν είχα τίποτα» συμπλήρωσε ο ίδιος και κατέληξε: «εύχομαι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος στον κόσμο αυτό που ζήσαμε. Αν δεν καταφέρναμε να βγούμε, δεν θα μας έβρισκε κανείς».

Πηγή: newsit.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις