Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Μοναστηρίου για τις συμπλοκές αλλοδαπών

Φοβούνται για τη ζωή τους

«Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους και ειδικά το βραδύ. Φοβόμαστε για τη ζωή μας», αναφέρουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται επί της οδού Μοναστηρίου και αυτή την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Την αγανάκτηση τους για το” άνδρο” παραβατικότητας που έχει μετατραπεί η οδός Μοναστηριού τονίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες ενώ παράλληλα μαζεύουν και υπογραφές που θα παραδώσουν στο δήμο Θεσσαλονίκης και σε αρμόδιους φορείς με στόχο την επιδιόρθωση της κατάστασης.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Δημόπουλος, κάτοικος της περιοχής “πάρα τις επιχειρήσεις που πραγματοποίησε στη περιοχή το τελευταίο διάστημα η αστυνομία για την πάταξη της παρανομίας, η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί καθόλου. Συνεχώς γίνονται επιθέσεις σε γυναίκες και παιδιά”. Όπως επισημαίνει, καθημερινά γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στη περιοχή και σημειώνονται βίαια επεισόδια. Ενώ σημειώνει επίσης πως η κατάσταση με την καθαριότητα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Όπως τονίζουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες, φοβούνται να γυρίσουν σπίτι τους μετά τη δουλειά που υπάρχει σκοτάδι. “Ζούμε συνεχώς με το αίσθημα της ανασφάλειας”.

Πηγή: www.thesstoday.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις