Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απόπειρα διάρρηξης, όπου κατέληξε ένας άνθρωπος

diarrixi listeia thessaloniki

Στην περιοχή του Δενδροποτάμου

Στην προσπάθεια τους να κλέψουν επιχείρηση με γεωργικά μηχανήματα τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη, στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο. Ένα μέλος της σπείρας έσπασε την τζαμαρία της επιχείρησης και τα θραύσματα του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο να υποκύψει σ’ αυτά.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Αστυνομία τοποθετήθηκε με σχετική ανακοίνωση.  

Αναλυτικά : «Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που ενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13 Αύγουστου 2019) ημεδαπός διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε. Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Σε βάρος του ιδιόκτητη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις