Θρίλερ με το θάνατο της 26χρονης στην Αυστραλία: Τι λέει ο αδελφός της

Η Ελληνοκύπρια βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, γεμάτη μώλωπες και σχεδόν γυμνή σε πάρκο

Συγκλονισμένος είναι ο ελληνισμός της Αυστραλίας από την είδηση του θανάτου της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε πάρκο, από υπάλληλο του δήμου.

Η Ελληνοκύπρια βρέθηκε σχεδόν γυμνή, με μώλωπες και αίματα μέσα σε θάμνους. Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν κλαπεί προσωπικά της αντικείμενα, ενώ σκίτσα της βρέθηκαν σκορπισμένα γύρω από το άψυχο σώμα της. Τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε δολοφονία.

«Ηταν μία ευγενική ψυχή, ένα ελεύθερο πνεύμα»

Ο αδερφός της 26χρονης γυναίκας μίλησε στην εφημερίδα «Brisbane Times» για το σοκ και τον πόνο που ένιωσε, μόλις πληροφορήθηκε πως η Ιόλη βρέθηκε νεκρή, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

Η οικογένεια της 26χρονης μετακινούνταν συνέχεια από την Κύπρο στην Αυστραλία, ενώ όλα της τα αδέρφια ζουν πλέον στην Κύπρο. Ο Αλέξανδρος Μιχάλης Χατζηλύρας, αδερφός της Ιόλης, μίλησε στις Brisbane Times ότι τελευταία φορά είχε δει την αδερφή του το 2016, όταν είχε μετακομίσει μόνιμα στο Brisbane μαζί με τον πατέρα της. Η μητέρα της Ιόλης είχε φύγει από τη ζωή το 2014 ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

«Ο πατέρας μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε ότι η αστυνομία τον επισκέφτηκε τα μεσάνυχτα. Ήταν αναστατωμένος. Μου είπε να μην πω τίποτα στα άλλα μου αδέρφια. Ήμουν ο πρώτος που τηλεφώνησε γιατί είμαι ο μεγαλύτερος αλλά είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι το έμαθαν. Πήγα έξω, δεν ήθελα να είμαι μόνος», δήλωσε ο αδερφός της.

«Τι σημαίνει ύποπτος θάνατος; Σημαίνει ότι είναι μάλλον ανθρωποκτονία;», τόνισε ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε συχνές επαφές με την άτυχη Ιόλη τα τελευταία χρόνια, καθώς «είχε υιοθετήσει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και έγινε απόμακρη».

«Εάν είχα μια ευκαιρία να της μιλήσω ξανά, θα της έλεγα ότι της έλεγα πάντα, και αυτό είναι να προσέχει τη ζωή της. Ήταν μια ευγενική ψυχή, απλώς απομακρύνθηκε», ενώ εξομολογήθηκε ότι την τελευταία φορά που είχαν μιλήσει, τους είχε πει ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο.

«Όταν της έκανες κάτι κακό, αυτή το συγχωρούσε πολύ εύκολα. Της άρεσαν τα αξεσουάρ, όλα τα γυναικεία πράγματα. Ήταν πολύ καλή, ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια», κατέληξε.

Πηγή: sigmalive

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις