Τι είπε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και τον τελικό ο Π. Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρέθηκε το πρωί στην Τούμπα

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΑΕ για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν στην κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Καμμένος έφτασε περίπου στις 10:00 αεροπορικώς από την Αθήνα και στην Τούμπα τον συνόδευαν οι βουλευτές Αριστείδης Φωκάς και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά καθώς και πολλά στελέχη του κόμματός του.

Στις δηλώσεις του ο κύριος Καμμένος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι ένας σχεδιασμός στον οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και που ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο, υλοποιείται, αναφέροντας ότι για τις προβλέψεις που θα αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου του ΠΑΟΚ θα κατατεθεί νέα τροπολογία μέχρι το Σεπτέμβριο. Εξέφρασε δε την άποψη πώς τα έργα θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα και για να γίνει αυτό όπως είπε πρέπει να επιλυθούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και τα θέματα που αφορούν στην προσωρινή αλλαγή της έδρας στο Καυτανζόγλειο. Έδωσε επίσης τα συγχαρητήρια στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ που όπως είπε είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν καθόλου οφειλές και που κάνουν εξαιρετική δουλειά με τα φυτώριά τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον τελικό κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο κύριος Καμμένος είπε ότι θα είναι θλιβερό να γίνει ο αγώνας χωρίς θεατές και πως πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια από όλες τις πλευρές, πολιτεία, ομάδες, φιλάθλους, ώστε ο τελικός να μη γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: grtimes.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις