Τι συζήτησαν Μητσοτάκης-Σαββίδης

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τρεις άξονες

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας και να συζητήσει μαζί του τρία επιχειρηματικά θέματα τα οποία τον απασχολούν.

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε επί το θέμα της Νέας Τούμπας, αναφέροντάς στον Κ. Μητσοτάκη ότι έχει σκοπό να καλύψει εξ ολοκλήρου την χρηματοδότηση της ανέγερσης του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, όμως, ξεκαθάρισε, ότι θέλει να ξεπεραστούν σύντομα όλα τα γραφειοκρατικά θέματα, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της κατασκευής του νέου γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας των “ασπρόμαυρων” συζήτησε με τον Πρωθυπουργό και για ζητήματα τα οποία αφορούν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την περαιτέρω ανάπτυξη στη λειτουργία του, ενώ το τρίτο θέμα το οποίο τον απασχολεί αφορά την επένδυση που προτίθεται να κάνει στο Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου και πάλι παρατηρούνται χρόνια προβλήματα γραφειοκρατίας.

Η σχετική ενημέρωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρει:

“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής”.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις