Το «ευχαριστώ» της παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη»

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Τους ψηφοφόρους του δήμου Θεσσαλονίκης που στήριξαν με την ψήφο τους τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιώργο Ρακκά, την πρώτη Κυριακή των εκλογών και του έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχει και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ευχαριστεί η παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παράταξη πάλεψε κατά την προεκλογική περίοδο σε «εξαιρετικά δυσμενείς» συνθήκες. «Αντιμετωπίσαμε μια προεκλογική βαβέλ, με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις να μην μας περιλαμβάνουν, τα κατεστημένα ΜΜΕ να κρατούν πεισματικά κλειστές τις πόρτες τους, και ένα γενικότερο κλίμα που εστίαζε στην επικοινωνία και όχι στην ουσία των ζητημάτων που τίθενται για την Θεσσαλονίκη» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Προστίθεται δε πως «η επιλογή των ανθρώπων που μας υποστήριξαν είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί το έκαναν κόντρα σε ένα ολόκληρο ρεύμα που τους πήγαινε στην αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι, η ψήφος του 2019 είναι για εμάς πιο σημαντική από την εύκολη αντιμνημονιακή ψήφο του 2014. Γι’ αυτό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τη δικαιώσουμε».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις