Το «ευχαριστώ» του Λάζαρου Κυρίζογλου στους δημότες

Προς επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή

Ποσοστό περίπου 70% συγκεντρώνει στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Ο Λάζαρος Κυρίζογλου που αναμένεται να επανεκλεγεί στο δημαρχιακό θώκο.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η νίκη αυτή δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Η νίκη αυτή της «Δημοτικής Συνεργασίας» είναι νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι νίκη των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης. Ο λαός των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης αναγνώρισε και τίμησε με την ψήφο του το μεγάλο έργο μας και το Δημοτικό πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσαμε. 

Πρόκειται για μία τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους, καθήκοντος και ευθύνης που μας υποχρεώνει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, κινούμενοι πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά για τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη που όλοι αγαπάμε.

Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δήμου. Γιατί αυτόν τον τόπο τον έχουμε όλοι μαζί και έτσι όλοι μαζί πρέπει να βαδίσουμε.

Θέλω να συγχαρώ τον λαό των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για την μεγάλη ωριμότητα που επέδειξε ώστε να γίνουν οι πιο ήρεμες, πολιτισμένες και ήσυχες εκλογές. Ακόμη γιατί οι πολίτες αντιστάθηκαν και απέρριψαν τα διλήμματα, την κινδυνολογία και τις κομματικές πιέσεις. Στάθηκαν στο ύψος τους. Ψήφισαν αυτοδιοικητικά.

Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά»

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις