Το Life-Events.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

Από τις 6:00 της Τετάρτης έως τις 6:00 της Πέμπτης

Το Life-Events.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την οποία κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης, και στην οποία συμμετέχουν οι Ενώσεις των δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΜΘ σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, κηρύσσει 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων εναντίον νομοθετικών προβλέψεων που υπονομεύουν εργασιακά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Η απεργία θα αρχίσει στις 6 π.μ. της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019 και θα λήξει την ίδια ώρα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας. Από την κινητοποίηση εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν αποκλειστικά τις απεργιακές εκδηλώσεις»

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις