Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Παρουσίαση ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο πλαίσιο του «Voltάρω 2018»

Η ανάγκη να επιδείξουμε όλοι μας μεγαλύτερη οικολογική συνείδηση και να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα σε ό,τι αφορά τα μέσα που χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις μας είναι ένα μήνυμα που επιχειρεί να περάσει η «πράσινη» γιορτή «Voltάρω 2018» που πραγματοποιείται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ένα σημαντικό κομμάτι είναι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, που για πολλούς θεωρούνται το μέλλον καθώς θα εξυπηρετούν τους πολίτες όπως τα συμβατικά, ενώ παράλληλα θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιείται η γιορτή, ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα οχήματα τα οποία εκτός των άλλων είναι και πολύ οικονομικά, αφού με ένα ευρώ μπορούν να καλύψουν απόσταση μέχρι και 100 χιλιόμετρα.

Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που συνομίλησε με τους προμηθευτές και ενημερώθηκε για τις δυνατότητές τους.

Επίσης βρέθηκε και στο σταντ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε με τους φοιτητές που κατασκεύασαν ηλεκτρική φόρμουλα.

Δείτε επίσης:   Με τους εκπαιδευτές οδηγών τα είπε σε καλό κλίμα η Κατερίνα Νοτοπούλου

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr

Related posts