Το συγκινητικό αντίο της Σοφίας Αρβανίτη στον ήρωα αδελφό της που έσωσε κόσμο στο Μάτι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Εσωσε δεκάδες ανθρώπους στη φονική πυρκαγιά ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο

Συντετριμμένη από το θάνατο του αδελφού της, Κώστα Αρβανίτη, είναι η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ο ήρωας ψαράς που έσωσε με το καΐκι του δεκάδες ανθρώπους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Το Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε με συγκίνηση στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για το χαμό του αδελφού της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ενώ έδινε μάχη για να σώσει κόσμο στο Μάτι, έδινε παράλληλα και τη δική του προσωπική μάχη με τον καρκίνο.

«Έκανε και έναν ατομικό αγώνα με χειρουργεία, γιατί πάλευε με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα…». Οι ψαράδες της περιοχής κάνουν λόγο για έναν «σύγχρονο» ήρωα.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να τον αποχαιρετήσει ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Facebook, μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά όπου τα δύο αδέλφια πόζαραν χαμογελαστά.

Συλλυπητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στη χήρα του Κώστα Αρβανίτη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη σύζυγο του αείμνηστου Κώστα Αρβανίτη -του ήρωα-ψαρά που έδωσε αληθινό παράδειγμα Ανθρωπισμού σώζοντας δεκάδες συνανθρώπους μας κατά την τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι- και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Επιπλέον, τη διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα σταθεί, όπως οφείλει, στο πλευρό της Οικογένειας.

O εκλιπών, ο οποίος με το καΐκι του έσωσε πάνω από 70 ανθρώπους το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, θα κηδευτεί δημοσία δαπάνη.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις