Τους υποψηφίους Α΄και Β΄ Θεσσαλονίκης παρουσίασε το ΚΚΕ (μ-λ)

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι


«Οι αυταπάτες γκρεμίζονται, η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση, αντίσταση ο δρόμος του λαού» είναι το κεντρικό σύνθημα της κομματικής οργάνωσης και όπως ξεκαθάρισαν σήμερα, σε συνέντευξη τύπου, στελέχη της, «τα ψηφοδέλτιά της περιλαμβάνουν ανθρώπους του μόχθου και του αγώνα».
Σύμφωνα με τον υποψήφιο στην Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Χατζή, «εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα, γιατί είμαστε δίπλα στον λαό, πάντα θαρρετά, μπήκαμε απέναντι σε εθνικιστικές κορώνες και ποτέ δεν θρέψαμε αυταπάτες». Ξεκαθάρισε δε, ότι «η κατάσταση μετά τις εκλογές, δεν θα αλλάξει κατεύθυνση και θα παραμείνει ίδια μ΄αυτή που έχει ακολουθηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια».


«Μετά τις εκλογές, είδαμε μόνο το μοχθηρό πρόσωπο του κεφαλαίου» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για «αντιλαϊκή λαίλαπα και κίνδυνο για την χώρα από τα σχέδια των ιμπεριαλιστών».


Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) στην Α΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι οι : Αγκούτογλου Στέλιος, Βόντση Σωτηρία, Γεωργιάδου Εύα, Γκενίδου Αναστασία, Καμαρέτσος Κωσταντίνος, Κατσικάρης Δημήτρης, Μακρή Παγώνα, Ματσούκας Γιώργος, Σαμαράς Βασίλης, Σουλτάτης Χρήστος, Σταθόπουλος Φωκίωνας, Τσιφούτη Αικατερίνη και Χατζής Ιωάννης . Στην Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι οι : Βογιατζή Μαριάννα, Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος, Ξάκης Γιώργος και Σαλονικίδου Φωτεινή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις