Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Χαλκιδικής παρουσίασε ο Χρ.Γιαννούλης

Τι ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στη χθεσινή εκδήλωση

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε, το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

«Σας καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και σας ζητάμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας στο αγώνα μας για να κοιτάξουμε όλοι μπροστά και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Νιώθω πως μέρα με τη μέρα η προσπάθειά μας εξελίσσεται σε έναν ωραίο αγώνα που θα έχει και ένα ωραίο αποτέλεσμα. Είναι μια έντιμη προσπάθεια, που νιώθουμε πως αξίζει τον κόπο μας, είναι μια προσπάθεια που αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο και την αγωνιστικότητά σας», δήλωσε απευθυνόμενος στους υποψήφιους της Χαλκιδικής, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Χρήστος Γιαννούλης.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στα χρονίζοντα προβλήματα της περιφερειακής τους ενότητας αλλά και στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την προοδευτική συμμαχία «Κοιτάμε Μπροστά». Η άθλια κατάσταση του οδικού δικτύου ενός τουριστικού νομού που στοιχίζει τη ζωή πολλών ανθρώπων κάθε χρόνο, η χωρίς σχεδιασμό τουριστική ανάπτυξη, τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, το υποτυπώδες λιμάνι της Ουρανούπολης, η μόλυνση του περιβάλλοντος, ήταν τα κυριότερα ζητήματα της Χαλκιδικής που δεν αντιμετωπίστηκαν σε κανένα επίπεδο έως τώρα, σύμφωνα με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Παρούσα στην εκδήλωση και η υποψήφια ευρωβουλευτής Κυριακή Μάλαμα που κατάγεται από την Χαλκιδική. «Είμαστε εμείς που πρέπει να φροντίσουμε για τις ήπιες μορφές ανάπτυξης του τόπου μας, την πρωτογενή παραγωγή, τον τουρισμό. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν χαρίζουμε σε κανέναν τη Χαλκιδική, ούτε στις αγορές, ούτε στα μεγάλα κεφάλαια, ούτε στην “Ελληνικός Χρυσός”», δήλωσε η Κυριακή Μάλαμα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Σοφία Δημοπούλου, γιατρός, διευθ. Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας
Παυλίνα Κασάπη, αγρότισσα, μέλος αγροτικού συνεταιρισμού
Γεώργιος Κουτλιάνης, επιχειρηματίας τουρισμού
Άννα Παπαστερίου, υπάλληλος νοσοκομείου Πολυγύρου
Βασίλης Σαριγιαννίδης, ελεύθερος επαγγελματίας
Λάζαρος Τόσκας, μηχανικός, περιφερειακός σύμβουλος

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις