Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κιλκίς παρουσίασε ο Χρήστος Γιαννούλης

Για το συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Τους πέντε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε το βράδυ της Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

«Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας στο Κιλκίς συνθέτουν ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο. Επιφανείς πολίτες και πετυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, διακρίνονται για την αγάπη τους για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκαν, ζουν και δημιουργούν. Με τις ιδέες τους και το όραμά τους για το Κιλκίς, εντάσσονται στον συλλογικό μας αγώνα με στόχο μια δημοκρατική Κεντρική Μακεδονία της ευημερίας και της ανάπτυξης. Τους καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία» δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Χρήστος Γιαννούλης

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την προοδευτική συμμαχία «Κοιτάμε Μπροστά» και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΙΛΚΙΣ
Βιδιαδάκης Μιχαήλ- οικονομολόγος
Καπελιώτης Δημήτριος– τραπεζικός υπάλληλος
Ναβροζίδου Έφη – εκπαιδευτικός
Παπαϊωάννου Ιωάννης– αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ, γεωπόνος
Παραδέλης Παναγιώτης- κοινωνιολόγος

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις