Τρακτέρ «έσπασαν» το μπλόκο της αστυνομίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς συνέβη

Αγρότες κατάφεραν να ανεβάσουν τέσσερα τρακτέρ στον Ε-65 και να κλείσουν την κυκλοφορία για περίπου μια ώρα στο ρεύμα προς Λαμία παρά την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων όπως ανέφερε το karditsapress.gr.

Προφανώς οι εντολές της αστυνομίας ήταν να εξαντληθεί κάθε περιθώριο πριν επιστρατευτούν «άλλα μέσα», αλλά και να μην περάσει τρακτέρ στον οδικό άξονα.

Η Αστυνομία «πάτησε» στον σχεδιασμό της τελευταίας κινητοποίησης όταν και κατάφερε να περιορίσει τα τρακτέρ ουσιαστικά σε ένα σημείο του κόμβου.

Αυτή τη φορά το σχέδιο δεν λειτούργησε στο 100%. Η κλούβα που ήταν παρατεταγμένη κάθετα στο οδόστρωμα και απέκλειε την πρόσβαση τρακτέρ από τον Παλαμά προς τον κόμβο της Ε-65, οδήγησε αρχικά τους αγρότες να αναζητούν τρόπους παράκαμψής της από τα χωράφια.

Τα προστατευτικά κιγκλιδώματα χαλούσαν όμως την ιδέα. Μετά από διαπραγματεύσεις η κλούβα των ματ μετακινήθηκε και τα τρακτέρ πλησίασαν τον κυκλικό κόμβο.

Ακολούθως πάντως, κάποια τρακτέρ κατάφεραν να παρακάμψουν τα «εμπόδια» και ανέβηκαν τελικά στον Ε-65 από την… έξοδο προς Καρδίτσα του οδικού άξονα. Τελικά τέσσερα ήταν τα τρακτέρ που μπόρεσαν να ανεβούν, πριν η αστυνομία …κλείσει την τρύπα που δημιουργήθηκε, ενώ για περίπου 10λεπτά όλα το οχήματα που κατευθύνονταν στον κυκλικό κόμβο από Καρδίτσα, Σοφάδες και Λάρισα ακινητοποιήθηκαν.

Τα τρακτέρ ακολούθησαν με τα πόδια οι αγρότες στους οποίους μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλας και ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Τσιούτρας.

Πηγή: karditsapress.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις