Αυτό είναι μεθύσι… Σφήνωσε το κεφάλι της σε εξάτμιση αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)

Εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Απλά δεν υπάρχει… Μία νεαρή κοπέλα κατάφερε να γίνει το απόλυτο viral, καθώς αποφάσισε να βάλει το κεφάλι της σε μία εξάτμιση. Γιατί το έκανε αυτό; Προφανώς γιατί ήταν μεθυσμένη και σίγουρα δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Η Καιτλίν Στρομ που παρευρέθηκε σε μουσικό φεστιβάλ στην Μινεσότα, προέβη σε αυτή την χαζή πράξη, χωρίς όμως να αναλογιστεί τις συνέπειες. «Το κεφάλι μου χωρούσε μία χαρά, αλλά όταν πήγα να το βγάλω δεν μπορούσα, γιατί είχε σφηνώσει».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Καιτλίν έμεινε σφηνωμένη στην εξάτμιση για 45 ολόκληρα λεπτά, ενώ μόλις οι διασώστες κατάφεραν να την βγάλουν, εκείνη πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οσο για την εξάτμιση, εκείνη χρειάστηκε να κοπεί από το αυτοκίνητο ώστε να απεγκλωβιστεί το κεφάλι της, ενώ η φωτογραφία όπου είναι σφηνωμένη κάνει τον γύρο του κόσμου.
Να σημειωθεί πως ο σερίφης Μακλέοντ που βρέθηκε στο σημείο ανέφερε πως η 19χρονη είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτήν την ανεξήγητη πράξη.

Δείτε επίσης:   Ο Ιβάν Σαββίδης σε παράσταση του Σεφερλή - Το απίθανο περιστατικό

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, όχι μόνο βοήθησε τους διασώστες, την ώρα που προσπαθούσαν να ξεσφηνώσουν το κεφάλι της κοπέλας, αλλά πόζαρε και μαζί της (και με την εξάτμιση) για ενθύμιο.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις