«Αγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο!

Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1

«Βόμβα» μεγατόνων θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια στις «Αγριες Mέλισσες» όταν θα αποκαλυφθεί όχι μόνο ότι η Δρόσω και ο Νικηφόρος θα ερωτευτούν, αλλά και ότι θα αποκτήσουν και παιδί! Η αντίδραση της Ασημίνας και της Ελένης; Και τι τελικά θα γίνει;

Μπορεί στα επεισόδια που βλέπουμε αυτό το διάστημα στις “Αγριες μέλισσες” ο Νικηφόρος να μην έχει μάτια για άλλη πέρα από την Ασημίνα, για την οποία μάλιστα πάει κόντρα σε όλους ώστε να υπερασπιστεί τον έρωτά του για εκείνη, όμως στη συνέχεια, όχι μόνο θα… κοιτάξει άλλη, αλλά θα απλώσει τα δίχτυα του έρωτά του στη Δρόσω.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ανακοίνωσαν πως θέλουν να παντρευτούν. Και οι δύο οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη αντιδρούν σ’ αυτή την απόφαση και κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν τα δύο παιδιά να ζήσουν το όνειρό τους. “Σκοτώσαμε τον αδελφό του, πως μπορείς να είσαι μαζί του”, λέει Ελένη στην Ασημίνα, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη από την άλλη λένε στον γιο τους: “Αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει! Δεν έχεις καμία δουλειά μαζί τους”.

Η Ασημίνα με όλες αυτές τις αντιδράσεις έχει ενδοιασμούς, όμως ο νικηφόρος πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η πρόταση του Κωνσταντή στον πατέρα του: “Αφού δεν πήραμε τα χωράφια από τον γάμο της Ελένης και του Σέργιου, θα τα πάρουμε από τον γάμο του μικρού και της Ασημίνας”. Ο Δούκας δείχνει να συμμερίζεται την πρότασή του, ωστόσο η Μυρσίνη αντιδράει: “Πόσα παιδιά θα βάλουμε στον τάφο για τα χωράφια! Αν πεις το ‘ναι’ θα με βρεις απέναντί σου! Θα σε παρατήσω”, του διαμηνύει.

Η συμβίωση των τριών αδελφών και του Νικηφόρου δεν δείχνει εύκολη υπόθεση καθώς δεν παύει να έχει μπει ένας ξένος άνδρας στο σπίτι τους. Η Δρόσω από την πλευρά της έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το ταλέντο της στο τραγούδι και μία μέρα που ο Νικηφόρος την ακούει της κάνει κομπλιμέντο: “Εχεις πολύ ωραία φωνή”, της λέει και εκείνη κοιτάζει χαμηλά και του λέει ένα λιτό “ευχαριστώ”.

Εκείνος συνεχίζει: “Αν κυνηγήσεις το όνειρό σου θα πας πολύ μπροστά! Μπορείς να γίνεις αστέρι και να τραγουδάς ακόμα και στην Ευρώπη”. Τα λόγια του την αγγίζουν και αρχίζει να νιώθει τα πρώτα σκιρτήματα στην καρδιά της. Η αμηχανία μεταξύ τους, αλλά και οι κλεφτές ματιές αρχίζουν να γίνονται έντονες… Ομως κανείς από τους δύο δεν τολμάει να παραδεχτεί την αλήθεια!

Παράλληλα γίνεται και οι προετοιμασίες για τον γάμο του με την Ασημίνα, που τελικά πραγματοποιείται παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειας Σεβαστού. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να υποχωρήσουν, έχοντας φυσικά σχέδια στο μυαλό τους, και έτσι δέχονται το νεόνυμφο ζευγάρι να μείνει σπίτι τους. Η Μυρσίνη φροντίζει να κάνει τη ζωή της νύφης της ανυπόφορη. Εκείνη αρχικά δεν αντιδράει, όμως κάποια στιγμή ξεσπάει και φέρνει τον Νικηφόρο σε δύσκολη θέση, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη γυναίκα του και την οικογένειά του!

Πάνω σ’ έναν τους καβγά με την Ασημίνα, ο Νικηφόρος θα φύγει από το σπίτι. Στον δρόμο θα συναντήσει τη Δρόσω. Εκείνη θα ενδιαφερθεί να μάθει τι του συμβαίνει και θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει. Εκείνος θα της ανοίξει την καρδιά του και τότε εντελώς απρόσμενα θα δώσουν το πρώτο τους φιλί. “Είναι λάθος αυτό που κάναμε, καλύτερα να το ξεχάσουμε! Είσαι ο άνδρας της αδελφής μου”, του λέει και φεύγει.

Ομως κανείς από τους δύο δεν μπορεί να βγάλει αυτή τη στιγμή από το μυαλό του και στη συνέχεια οι κρυφές συναντήσεις τους θα πυκνώσουν και οι δυο τους θα ζήσουν έναν παράνομο έρωτα!

Στο μεταξύ, η σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας περνάει μεγάλη κρίση και σε όλο αυτό συμβάλλει και το γεγονός ότι εκείνη δεν μπορεί να πιάσει παιδί. Το μεγαλύτερο σοκ όμως θα το ζήσει όταν μάθει πως ο άνδρας της και η αδελφής της όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά περιμένουν και παιδί! Ο κόσμος όλως καταρρέει για την Ασημίνα που νιώθει τη μεγαλύτερη προδοσία της ζωής της.

Η Δρόσω κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων, η Ελένη και η Ασημίνα θα αντιδράσουν πού άσχημα απέναντι στην ατιμία της μικρής τους αδελφής και από εκεί θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας

Πηγή: www.youweekly.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις