Αγριες Μέλισσες: Η εγκυμοσύνη που… φέρνει τα πάνω κάτω!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις

Εχουν περάσει δύο εβδομάδες από το τελευταίο επεισόδιο που ολοκληρώθηκε με την ερωτική σκηνή της Δρόσως και του Νικοφήρου. Οι θαυμαστές της σειράς ανυπομονούν να επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες και ήδη έχουν αρχίσει να αναζητούν τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, που θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, στο Διαφάνι.

Φυσικά, για μία ακόμα φορά τα spoilers μας κράτησαν συντροφιά όλες αυτές τις μέρες δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης. Θα αποκατασταθούν όλα μέσα στη νέα εβδομάδα κι εμείς σου έχουμε τις εξελίξεις.

Ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του τώρα που γνωρίζει την αλήθεια; Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδερφή της. Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά κι ένα ακόμα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με το θάνατο της. Το ίδιο βράδυ ο Προύσαλης πληροφορείται απ’ τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου.

Ο Δούκας συναντιέται με τον Κυπραίο ο οποίος τον εκβιάζει για το θάνατο του Γιάννου προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του. Η Ελένη εγκλωβισμένη στον έρωτα της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη απ’ τα σχέδια του Δούκα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου…

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις