Αγριες Μέλισσες: Ο πρωταγωνιστής που έχει κάνει και τον… Ταρζάν

Εχει παίξει και σε βίντεο κλιπ

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πετυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν. Ολολένα το οποίο ολοένα και κερδίζει μια θέση στην πίτα της τηλεθέασης αφήνοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής, ο πολύ ταλαντούχος Δημήτρης Γκοτσόπουλος, προτού κληθεί να παίξει το ρόλο του «Λάμπρου Σεβαστού», δασκάλου του χωριού, ο οποίος ερωτεύεται τη Ελένη (“Μαρία Κίτσου”), και να κάνει το γυναικείο κοινό να καρδιοχτυπά, τόσο με την εμφάνιση, το ταλέντο του, όσο και με την ευγενική του παρουσία,  είχε πρωταγωνιστήσει, σχετικά πρόσφατα, σε διαφημιστικό σποτ για καραμέλες κατά του πονόλαιμου…σε ρόλο του ήρωα της ζούγκλας,  Ταρζάν.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται με μακρύ μαλλί στο σποτ και σχεδόν αγνώριστος, υποδυόμενος, για τις ανάγκες της διαφήμισης βέβαια, τον Ταρζάν, ο οποίος έχει “θεματάκια” με το λαιμό του.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είχε συμμετάσχει στο πρόσφατο παρελθόν και σε video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το τραγούδι “Το Μηδέν Αντί Για Σένα“, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο δίσκο της ερμηνεύτριας, “Που Με Φτάσανε οι Έρωτες”, ενώ οι πρώτες του εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές ήταν στην καθημερινή σειρά “Δικαίωση” και στις αυτοτελείς ιστορίες του  Πάνου Κοκκινόπουλου στο“Ου Φονεύσεις”.

Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί φέτος στη σπουδαία θεατρική παράσταση “Ωνάσης: Τα Θέλω Όλα” του Σταμάτη Φασουλή, στο θέατρο Παλλάς, ενώ ο ηθοποιός υποδύεται τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις