«Άγριες Μέλισσες»: Ψάχνει γαμπρό για να ξεχάσει τον Νικηφόρο η Δρόσω

Τι θα δούμε απόψε

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι για την οικογένεια Σεβαστών που ετοιμάζεται για έναν ακόμη γάμο.

Η Ανέτ βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαταστήσει την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης, όταν ο Δούκας Σεβαστός άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους. Παρόλα αυτά, ο αυταρχικός μεγαλοτσιφλικάς έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειρίζεται και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Θα τα καταφέρει ή ο Δούκας θα γλιτώσει για άλλη μια φορά;

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης και του Νέστορα σε σχέση με την ένσταση για την βιομηχανική ζώνη στο Διαφάνι. Ένα γύρισμα της τύχης όμως, κάνει τον Νέστορα να προχωρήσει σε μια κίνηση ματ στα σχέδια του Κυπραίου.

Η Πηνελόπη λέει το «ΝΑΙ» στον Κλεομένη

Η κόρη του Δούκα Σεβαστού, παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη. Πώς θα αντιδράσει όμως ο Μελέτης μόλις το μάθει;

Την ίδια ώρα, η Δρόσω προκειμένου να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο απ’ το μυαλό της ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρού. Στο σπίτι των Σεβαστων, η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης, η οποία δείχνει για άλλη μια φορά «τα δόντια της» στη νύφη της.

Η πρόταση του Δούκα στην Ελένη

Το ίδιο βράδυ, η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις