Αγριο «κράξιμο» από τον Παπανώτα: «Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ανόητες σαν αυτή»

Με ποια τα έβαλε ο γνωστός δημοσιογράφος

Ο Δημήτρης Παπανώτας με ανάρτησή του στο instagram απάντησε στα τελευταία σχόλια της Ραμόνα! Ο δημοσιογράφος ήταν άκρως καυστικός!

Συγκεκριμένα η Ραμόνα δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο ίδιος είναι “άδειος τενεκές”. Χρησιμοποίησα απλά μία ελληνική παροιμία… Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κύριο… Είχα βγει μόλις από το παιχνίδι και μου επιτέθηκε, χωρίς να τον ξέρω… Είμαστε στα δικαστήρια με τον κ. Παπανώτα… Είναι αστείο να λέει ότι επειδή είμαι Ρουμάνα δεν ξέρω από μόδα… Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα για κάτι τέτοιο…».

Ο Παπανώτας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η νικήτρια του My Style Rocks και με ανάρτησή του στο instagram ανέφερε: «Ευτυχώς που υπάρχω και εγώ και έχει κι αυτή η καημένη λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση έστω και για λίγα λεπτά… Καταλαβαίνω και τη δική σας αγανάκτηση. Φτάνει πια με το εργάκι «ρατσισμός » και το εργάκι «έχω παιδιά » … Πια δε θα τολμάμε να μιλάμε καν για τους αλλοδαπούς σε αυτή τη χώρα γιατί με την παραμικρή αναφορά στην καταγωγή τους είμαστε ρατσιστές.

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ανόητες σαν αυτή! Που θα χαρακτηρίσει «ρατσιστικό » το σχόλιο ότι η Ρουμανία δεν είναι η χώρα που διαπρέπει στη μόδα. Και τα παιδιά της φαντάζομαι μετά από αυτό…δεν μπορούν να πάνε σχολείο. Βέβαια για την λαμπρή της πορεία στις πασαρέλες της Ιταλίας, δε ρώτησε η κυρία Καινούργιου. Να δούμε κι εμείς καμία φώτο… αν υπάρχει. Μιλάμε βέβαια για την Ρουμάνα κυρία που χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, αυτήν που ντύνει την Τάμτα, βασίλισσα του κιτς. Και πολλές Ελληνίδες παρουσιάστριες τις στόλισε με απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα. Γιατί αυτές δεν ξέρουν να ντύνονται!!!! Ενώ η κυρία…ξέρει… Παρακαλώ τα σχόλια σας κόσμια. Μη δώσουμε πάτημα σε ασημαντότητες».

Πηγή: youweekly.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις